Kontrolētas kvalitātes pussaldais baltvīns gatavots pēc tradicionālas metodes no Furmint šķirnes vīnogām , kas audzētas pasaulslavenajā Tokajas reģionā Ungārijā. Vīnu iztur reģionam reksturigās nelielās 220litru ozolkoka mucās senajos Tokajas vīna pagrabos, kas stiepjas daudzus kilometrus zem zemes. Pateicoties reģiona izcilajam mikroklimatam un prasmīgajam gatavošanas procesam vīns ieguvis patīkamu, svaigu, harmonisku garšu, ziedu aromātu ar vieglām medus notīm. Ieteicams pasniegt atdzesētu lidz 10-12 grādiem pie salātiem, putna gaļas ēdieniem, pikantas ar zaļajiem pipariem gatavotas cukgaļas, augļu salātiem, maigiem sieriem
Cena (vienība) : 5.35 € Cena (iepakojumā) : 60.99 € Atlaide (iepakojumam) : 5%