Kraukšķīgie kartupeļu čipsi ar Himalaju sāli. Tik viegli gaisīgi, ka paši mutē lien, jo pagatavoti pēc īpašas receptes un nav cepti eļļā!
Jersikas čipsi ir ražoti no kartupeļu granulām, kas vākumā izplešas un pēc tam augsta temperatūrā tiek saspiestas un izceptas čipsu formā. Pēc tam čipsi tiek mitrināti ar eļļu, lai pieliptu un uzsūktos vajadzīgas garšvielas, ka arī dabīgie dārzeņu pulveri. Tā ka čipsi ir ražoti izplešoties granulām, nevis apcepot kartupeļu šķēlītes, gala produkts viegli sadalās, izkust mute un pateicoties nelielajam eļļas daudzumam, ēdot čipsus, nepaliek taukaini pirksti.
Cena (vienība) : 1.75 € Cena (iepakojumā) : 24.94 € Atlaide (iepakojumam) : 5%